top of page
Video Call

Videotjänst

Det finns en mängd tjänster som erbjuder videosamtal. Vissa är belagda med kostnad, vissa inte. De flesta journalsystem har sina egna integrerade lösningar. Vår erfarenhet är att det är onödigt och krångligt att använda sig av dessa. Det viktiga är att en krypterad, användarvänlig och stabil tjänst används.

Whereby - En mycket enkel lösning där man har samma länk varje gång. Du väljer att släppa in patienten i rummet när du vill - patienten "knackar på". Denna tjänst är gratis för samtal mellan två personer. Rekommenderas varmt med tanke på smidigheten i att kunna skicka ut samma länk till alla och att den kan användas varje gång, stabiliteten är god.

Learn More
Video Personality

Kry Connect

Kry connect är en tjänst som är utvecklad av Kry. Den är gratis och fungerar fint. Du skickar antingen ut en länk via sms eller e-post på förhand eller bjuder in patienten till samtalet direkt. Det blir en proffsig inbjudan som du kan skräddarsy själv efter dina behov. Nackdelen är att du måste skicka ut en unik länk till varje möte.

Video Call

Frågor, funderingar eller tips?

Dela gärna dina tankar om hur sidan kan bli bättre, vilken information du skulle vilja se fanns här, eller vad du uppskattar. Skicka iväg ett meddelande eller ring oss!

bottom of page