top of page

Bygga en proffsig Hemsida

Behovet för att synas på internet är olika för olika typer av verksamheter. Har du bokningar online och bedriver delar av din behandling, handledning eller utbildning över video får det dock anses som mycket viktigt. 

En hemsida blir ditt ansikte utåt för verksamheten och dess huvudsakliga reklampelare. Det är idag en försvinnande liten del av patienter eller kunder som letar efter information på andra platser än på nätet.

När du vill bygga din hemsida så rekommenderar vi Wix. Wix är en av de populäraste tjänsterna för att bygga hemsidor. Lätt att förstå, en relativt låg månadskostnad, drag och släpp-interface, och inte enda rad med kod så långt ögat kan se. Det är ingen överdrift att säga att vem som helst kan skapa en fullgod webbsida med Wix verktyg.

pexels-photo-6476584.jpeg_auto=compress&cs=tinysrgb&dpr=2&h=750&w=1260.jpeg
Learn more
Table setup with devices

Varför välja Wix-plattform?

Wix är bra i nästan alla lägen, undantaget mycket stora sajter. Skulle din verksamhet hjälpas av att du bygger en hemsida med många sidor, butiker och andra funktioner, då är WordPress en bättre idé. WordPress kräver dock större tekniskt kunnande av användaren, men det är långt från oöverkomligt, och i gengäld så får du om möjligt ännu större möjligheter att skräddarsy än med Wix. Användarvänligheten i Wix får dock ses som överväldigande mycket bättre!

För dig som vill komma igång direkt så erbjuder vi hjälp med att bygga en proffsig hemsida i Wix, snabbt och smidigt. Vi går tillsammans igenom dina behov för hemsidan, tar in dina önskemål och skräddarsyr sedan en hemsida efter dina behov.

Du får vara med så mycket du själv önskar under processen och ge feedback. Vår webbdesigner jobbar med design och ändringar på sidan tills du är helt nöjd - du betalar först när du är helt nöjd med resultatet. Vi gör också en grundläggande sökordsoptimering (SEO) så att du har största möjliga chans att synas när någon söker efter din eller en dylik tjänst på Google och andra sökmotorer. 

Vill du integrera bokningssystemet hos Kaddio eller Easypractice direkt på din hemsida ingår det när du köper bygget av din hemsida av oss. Se exempel på hur det kan se ut här: www.mct-psykologerna.se

Online News Reading

Frågor, funderingar eller tips?

Dela gärna dina tankar om hur sidan kan bli bättre, vilken information du skulle vilja se fanns här, eller vad du uppskattar. Skicka iväg ett meddelande eller ring oss!

bottom of page