top of page

Om oss

IMG_4223 2.jpg

Kristian Holmqvist

Jag som är initiativtagare till den här sidan heter Kristian Holmqvist och jobbar som psykolog. Jag driver för närvarande företaget MCT-Psykologerna som sysslar med psykologisk behandling i Göteborg och online. 

Jag har startat och drivit andra företag före det och hade själv många frågor när jag skulle starta upp - från små funderingar till stora beslut som jag behövde hjälp med. 

Förhoppningen med den här sidan är att löpande kunna samla information som kan hjälpa dig som går i tankar att starta och driva ett psykologföretag. Det finns också möjlighet att ta hjälp av vårt fantastiska team med det som du inte har kunskapen eller lusten att göra själv vad gäller hemsida.

Ali Mourchid

Ali Mourchid

Vårt enastående webbdesigner Ali Mourchid gör det möjligt för oss att erbjuda en snabb och bekymmerslös uppstart för ditt företag. Vår webbdesigner Ali har lång erfarenhet av att bygga hemsidor åt företag, däribland flera psykologföretag. 

Med hans hjälp får du på nolltid upp en gedigen och snygg hemsida som kan börja representera ditt bolag. Ali använder enbart användarvänliga plattformar, så att du på egen hand enkelt kan göra ändringar på sidan efter behov. Exempel på psykologhemsida Ali designat: www.mct-psykologerna.se

Co-workers in Modern Office

Frågor, funderingar eller tips?

Dela gärna dina tankar om hur sidan kan bli bättre, vilken information du skulle vilja se fanns här, eller vad du uppskattar. Skicka iväg ett meddelande eller ring oss!

bottom of page